1

Veliki uspesi Fudbalskog kluba Real 28 iz Lazarevca

Fudbalski klub Real 28 postoji već pet godina i može da se pohvali velikim brojem dobrih rezultata. Ova škola fudbala radi sa decom od 6 do 10 godina i spada među pet najuspešnijih u Srbiji. Real 28 osvojio je poraktično sve Maxi lige, Seven ligu, Ligu na Adi, a i prvak je Regiona Zapadne Srbije i Kosova i Metohije. Škola fudbala Real 28 ima i uspešnu saradnju sa Crvenom Zvezdom koja se ogleda i u donacijama lopti i sportske opreme.

Trofeji FK Real 28

Škola fudbala Real 28 iz Lazarevca postoji punih pet godina i kako vreme odmiče titula i pehara je sve više. Maxi lige za sve uzraste, Liga na Adi, Seven liga samo su neke od titula koje su polaznici ove škole osvojili.

Trenir u klubu Real 28

Zbog svog predanog rada sa decom i stručnim trenerima, po rezultatima može su svrstati u pet najuspešnijih u zemlji, kaže jedan od osnivača Reala 28 Đorđe Blagojević. On je posebno ponosan na dobru saradnju sa Fudbaslkim klubom Crvena Zvezda.

Rade Pantić na treningu sa decom

Trener dece rođene 2013. godine Rade Pantić kaže da nije strog, i da deci prilazi na prijateljski način. Uvek bira, kada vremenski uslovi to dozvoljavaju, trening na otvorenom.

U Fudbalskom klubu Real 28 trenutno aktivno trenira više od 80 mladih fudbalera.