1

Veliko druženje penzionera u Vreocima

U organizaciji Mesnog odbora Udruženja penzionera Veliki Crljeni, u restoranu Grand u Vreocima održano je, posle dvogodišnje pauze, veliko druženje najstarijih sugrađana. Prema rečima predsednika Mesnog odbora Milana Simića, proslavi je prisustvovalo više od 300 gostiju iz opštine Lazarevac i preko 15 organizacija iz drugih opština i gradova.

Druženje penzionera u Vreocima

Mesni odbor Udruženja penzionera Veliki Crljeni organizovao je u restoranu Grand u Vreocima veliko druženje najstarijih sugrađana. Ovaj događaj ralizovan je posle dvogodišnje pauze usled pandemije koronavirusa. Proslavi je priustvovalo više od 300 penzionera, kako iz opštine Lazarevac, tako i gostiju iz drugih mesta širom zemlje. Održanim veseljem zadovoljan je predsednik Mesnog odbora penzionera iz Velikih Crljena Milan Simić.

Druženje penzionera

Mesni odbor u Velikim Crljenima je najveća organizacija na teritoriji opštine Lazarevac, kaže sekretar Živojin Novaković. Dodaje da ovaj mesni odbor još uvek nema svoje prostorije u ovoj mesnoj zajednici.

Druženje penzionera

Mesni odbor penzionera Veliki Crljeni je ovom proslavom uspešno realizovao predviđene planove za ovu godinu. U narednom periodu članovi ovog mesnog odbora će biti gosti na proslavama koje budu organizovane od strane sličnih udruženja iz drugih gradova.