1

Veterani Borca organizuju humanitarni turnir za Zlatka Šumeša

Humanitarna prijateljska utakmica između veterana lazarevačkog Borca i Partizana biće odigrana u nedelju 22. oktobra u 14 časova na stadionu FK Borac. Utakmica se igra za Zlatka Šumeša, nekadašnjeg golmana Kolubare i sportskog radnika koji bije bitku sa opakom bolešću. Organizacijom ovog meča veterani Borca žele da prikupe sredstva za lečenje Zlatka Šumeša sa verom da će se oporaviti i vratiti među prijatelje sportiste.

U nedelju, 22. oktobra u 14 časova, na stadionu FK Borac, očekuje nas jedna posebna i emotivna priča. Veteranima lazarevačkog Borca i Partizana nije cilj samo fudbalska pobeda, već mnogo više od toga. Naime, ovaj susret ima humanitarni karakter, a sav prihod će biti usmeren za pomoć Zlatku Šumešu, nekadašnjem golmanu Kolubare i predanom sportskom radniku koji se hrabro bori sa teškom bolešću.

Zlatko Šumeš je dugogodišnji član sportske zajednice, a sada mu je potrebna naša podrška u borbi protiv opake bolesti. Veteranima Borca je stalo da pomognu svom kolegi i prijatelju, stoga su organizovali ovu humanitarnu prijateljsku utakmicu kako bi prikupili sredstva za njegovo lečenje. Tokom utakmice biće postavljene kutije za donacije a Zlatku možete pomoći i uplatom na račun: 205-9011008065920-59.

Pozivamo sve ljude velikog srca da se pridruže ovoj humanitarnoj inicijativi i doprinesu što većem uspehu ove akcije. Dođite na stadion FK Borac u nedelju, 22. oktobra, u 14 časova i zajedno budimo podrška Zlatku Šumešu u njegovoj hrabroj borbi za ozdravljenje.