1

Vikend putovanja za sedam članova Nezavisnog sindikata policije

Nezavisni sindikat policije u Lazarevcu organizovao je nagradnu igru za svoje članove, u kojoj je izvučeno sedam imena dobitnika koji će o trošku ovog sindikata boraviti na nekoj od popularnih turističkih destinacija u našoj zemlji. Na produžen vikend će do kraja godine moći da ode ukupno sedam članova sindikata sa porodicama, a nagrade su izvučene za Zlatibor i Vrnjačku Banju.

Izvlačenje dobitnika

Nezavisni sindikat policije tradicionalno početkom godine obraduje nekoliko svojih članova putovanjima ne više turističkih destinacije u zemlji. U nagradnoj igri ovaj put izvučeno je sedam imena, pa će srećni dobitnici biti u prilici da sa svojim porodicama provedu produženi vikend na Zlatiboru, odnosno Vrnjačkoj Banji. Ukupno sedam članova sindikata je ove godine nagrađeno putovanjima, o trošku Nezavisnog sindikata policije.

Nezavisni sindikat policije u Lazarevcu, logo

Svojim radom u 2020. godini zadovoljni su u Nezavisnom sindikatu policije u Lazarevcu. Sve planirane aktivnosti su, poštujući epidemijske mere, uspešno privedene kraju.

Članovi Nezavisnog sindikata policije, njih sedam, koji su dobili besplatan odlazak na Zlatibor ili Vrnjačku Banju, odlazak na produženi odmor će moći da realizuju tokom ove godine.