1

Zatvorena manifestacija „Trg bajki i čarobnih junaka“

Plesom vila, ledene kraljice, vilenjaka i Deda Mraza završen je desetodnevni program “Trg bajki i čarobnih junaka“ koji je u okviru manifestacije “Beogradska zima“ organizovan i u Lazarevcu. Predstave, kreativne radionice, festivalska atmosfera i drugi zabavni sadržaji okupili su najmlađe Lazarevčane, a zbog loših vremenskih uslova program je dva dana održan u Centru za kulturu. Član veća opštine Lazarevac Gordana Stević zahvalila je svima koji su dali svoj doprinos organizaciji manifestacije i najavila da je za iduću godinu planiran bogatiji program kao i sadržaji za odrasle.

Predpraznična atmosfera u Lazarevcu ove godine upotpunjena je brojnim sadržajima za najmlađe. Kod Rudarske česme proteklih deset dana mogli ste da doživite pravu novogodišnju čaroliju, junaci crtanog filma Zaleđeno kraljevstvo, svetleći roboti, glumci i animatori uz slatkiše i kokice činili su zabavu nezaboravnom i deo manifestacije „Trg bajki i čarobnih junaka“.

Gordana Stević, član Veća opštine Lazarevac
Gordana Stević, član Veća opštine Lazarevac

Bilo da su prisustvovali zabavi kod Rudarske česme, u Kući bajki, kutku uspomena i Zaleđenom kraljevstvu mališani su uživali. Nije izostalo ni crtanje po licu, UV šminka i bajke iz celog sveta. Ipak kako su nam mališani rekli zvezda i ove manifestacije bio je Deda Mraz.

Manifestacija je završena čarobnim plesom a ni temperatura ispod nule nije omela mališane da đuskaju na bini.

Na kraju prve novogodišnje manifestacije u našem gradu druženje je zakazano i za iduću godinu. Organizatori su već najavili bogat program ali i brojne sadržaje namenjene odraslima.