1

Završena sezona na zatvorenom bazenu SRC „Kolubara“

Kao i svake godine, okončanjem grejne sezone završava se i rad zatvorenog bazena u SRC “Kolubara”. Direktor ove sportske ustanove Vladimir Dragićević ističe da je zadovoljan posetom koja je ostvarena tokom prethodnog perioda, kao i funkcionisanjem samog bazena i pratećih elemenata. Radnici RB „Kolubara“ su maksimalno koristili postojeće kapacitete i termine dok su posebno ponosni na obuku za neplivače koja je ove godine okupila rekordan broj mališana, istakao je Dragićević.

SRC Kolubara

Zatvoreni bazen SRC “Kolubara” završio je sa radom paralelno sa krajem grejne sezone. Iz SCR “Kolubara” ističu da je poseta tokom prethodnog perioda bila izuzetna, kako zaposlenih u RB “Kolubara” , tako i ostalih sugrađana koji su koristili kapacitete i termine zatvorenog bazena. Posebno su ponosni na održane obuke za neplivače koju je pohađao veliki broj mališana i posetilaca.

zatvoreni bazen u SRC Kolubara

Novitet u radu ove sezone su magnetne narukvice koje su bile neophodne za ulaz na sam bazen, ali korišćenje ormarića za odlaganje ličnih stvari i garderobe.

U najavi su i predstojeći radovi na digitalizaciji mašinskog postrojenja za filtriranje vode što će podići nivo kvaliteta bazena.

Vladimir Dragićević
Vladimir Dragićević

Cene ulaznica tokom prethodne sezone nisu bile menjane i iznosile su 50 dinara za najmlađe, 100 dinara za odrasle, dok je korišćenje parnog kupatila takođe iznosilo 100 dinara . Ulaz i sadržaji za zaposlene radnike “Kolubare” bio je kao i uvek besplatan.