1

Završeno asfaltiranje deonice u dužini od 500m u MZ Bajevac

Predsednik opštine Lajkovac Andrija Živković sa saradnicima obišao je radove na rekonstrukciji i modernizaciji saobraćajnice u MZ Bajevac. Završeno je asfaltiranje deonice i ovom kraju u dužini od 500 metara. Živković je istakao da je cilj rukovodstva opštine Lajkovac da se izgradnjom saobraćajnica obezbede bolji uslovi života stanovnika u seoskim sredinama i najavio do kraja godine asfaltiranje još deset ulica na seoskom području.

Obišavši radove u MZ Bajevac predsednik opštine Lajkovac Andrija Živković je izrazio svoje zadovoljstvo dinamikom izvedenih radova i najavio nastavak planiranih aktivnosti na modernizaciji putne mreže na području lajkovačke opštine. Bajevac je u prethodnom periodu bio nepravedno zapostavljen a put u dužini od 550 metara konačno je asfaltiran, kaže Živković.

Od Kancelarije za javna ulaganja opština Lajkovac dobila je sredstva za rekonstrukciju osnovne škole u Bajevcu. Najverovanije je da će rekonstrukcija početi tokom leta, rekao je predsednik.

Nakon Bajevca nove puteve dobiće i mesne zajednice Stepanje, Pepeljevac, Ćelije, Vračević, a cilj je da se u svakom naseljenom mestu tokom godine realizuje barem po jedan veći projekat. Da su dugo čekali na asfalt ali i da su pravi srpski domaćini, pokazali su meštani Bajevca koji su organizovali i ručak za radnike i predstvnike opštine i na svoj način zahvalili za važnu deonicu puta koja je asfaltirana.