Završeno asfaltiranje ulice Dr Đorđa Kovačevića

Predsednik GO Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima obišao je radove na asfaltiranju deonice duge 500 metara u ulici Dr Đorđa Kovačevića. Izvođač radova je JKP Beograd Put. U rekonstrukciji celokupne ulice učestvovali su: GO Lazarevac, Grad Beograd i Direkcija za puteve. Aktivnosti na asfaltiranju oba sloja kolovoznog zastora završene su tokom nedelje kako bi se izbegle saobraćajne gužve. Predsednik Stević se zahvalio svojim sugrađnima i učesnicima u saobraćaju na razumevanju i strpljenju.

Bojan Stević obilazak radovaRadovi u ulici Đorđa Kovačevića  podrazumevali su nekoliko faza. Novom izgledu doprineće radovi na trotoaru i rekonstrukciji kolovoza. U okviru rekonstrukcije izvedeni su radovi na nivelaciji šahti, zameni postojećeg habajućeg sloja asfalta ali i postavljanju dodatnog sloja. Završni radovi na asfaltiranju ulice okončani su u nedelju kako bi se smanjile saobraćajne gužve.  Predsednik GO Lazarevac Bojan Stević obišao je radove i podsetio da je u ovoj ulici najpre urađena rekonstrukcija vodovodne mreže i postavljena led ulična rasveta. Sa jedne strane ulice trotoar je popločan behaton pločama, postavljene su klupe i ulični mobilijar i zasađeno drveće. U okviru te faze radova rekonstruisano je i šest prilaza stambenim zgradama.

Asfaltiranje Dr Kovačević

Prilikom izgradnje novih parking mesta ali i trotoara poseban akcenat je stavljen na povećanje bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, naglasio je predsednik Stević i još jednom se zahvalio sugrađanima na razumevanju.

asfaltiranje bolnička ulicaRadovi na trotoarima i obeležavanju kolovoza biće u potpunosti završeni do kraja ove radne nedelje.

Dr Đorđa KovačevićaSredstva za asfaltiranje ove deonice obezbedila je Direkcija za puteve grada Beograda. GO Lazarevac i Grad Beograd su investirali u prvu fazu, odnosno rekonstrukciju trotoara na strani ulice gde se nalazi bolnički kompleks. Radove na asfaltiranju izvelo je JKP ”Beograd put”.