1

Zvezdino priznanje sportskom novinaru Miloju Radičeviću Žapcu

Našem kolegi, sportskom novinaru Miloju Radičeviću Žapcu, pre početka utakmice 13. kola Superlige Srbije između Kolubare i Crvene zvezde, na gradskom stadionu u Lazarevcu, Zvezdin dres sa brojem 91 uručio je sportski direktor crveno – belih Mitar Mrkela. Ovo je samo jedno u nizu priznanja koje je Radičević dobio u svom dugogodišnjem profesionalnom radu.

Mrkela uručuje dres Radičeviću

Dugogodišnji sportski novinar i urednik Miloje Radičević Žabac na utakmici 13. kola Superlige Srbije između Kolubare i Crvene zvezde dobio je od strane crveno – belih prigodan poklon. Njemu je Zvezdin dres sa simboličnim brojem 91 uručio sportski direktor ovog kluba Mitar Mrkela.

Radičević u redakciji TV Gem

Miloje se u prethodnih nekoliko meseci borio sa težim oblikom dijabetesa, ali je kao veliki borac i optimista tu važnu bitku, na zadovoljstvo svih kolega, uspešno prebrodio. Miloje je veliku zahvalnost iskazao osoblju Vojnomedicinske akademije, KBC „Dragiša Mišović“ i osoblju bolnice „Rudo“, ali i brojnim prijateljima i kolegama koji su bili uz njega kad je bilo najteže.

Posle neplaniranog višemesečnog odmora, kolega se vraća onome u čemu je najbolji, sportu i novinarstvu.

Miloje Radičević
Miloje Radičević

Kako je Miloje višegodišnji vrsni poznavalac sporta u našoj zemlji a posebno u Lazarevcu, zanimalo nas je mišljenje može li Kolubara da zadrži superligaški status i naredne sezone.

Priznanje koje je Crvena zvezda uručila kolegi Miloju Radičeviću nije prvo, a uvereni smo ni poslednje. Kao kolege želimo mu od sveg srca u predstojećem periodu još mnogo kolumni, intervjua i tekstova, koji će rado biti objavljeni na zadovoljstvo svih ljubitelja sporta, jer je Miloje to svojim radom, profesionalizmom i korektnim odnosom sa svim saradnicima svakako zaslužio.