BeogradLazarevacVesti

Poklon paketi za 55 beba rođenih u januaru ove godine

GO Lazarevac nastavila je svoj program pomoći porodiljama, a ovoga puta pakete je dobilo 55 beba koje su rođene u januaru ove godine. Pakete su prisutnima uručili zamenik predsednika opštine Miloje Živanović i članica Veća Katarina Marković, uz poruku da će lokalna zajednica i u narednom periodu nastaviti realizaciju programa pomoći porodiljama a u cilju podsticaja nataliteta.

Porodilje

Gradska opština Lazarevac ovom akcijom ispunjava plan i program Saveta za zdravstvo a ovoga puta pakete je dobilo 55 beba. Ovaj put dečaci su bili u prednosti a u januaru rođeno ih je 29 a devojčica 26. Roditelje i bebe pozdravio je zamenik predsednika GO Lazarevac Miloje Živanović.

dodela-paketa

Zamenik predsednika ponovio je da je poražavajuća statistika koja pokazuje da u Srbiji svake godine zbog pada nataliteta nestane jedan grad od 30 hiljada stanovnika. Zahvalio je roditeljima koji se na ovaj način bore protiv bele kuge i napomenuo da će opština i dalje pomagati roditeljima.

Ponosni-otac

Iz GO Lazarevac pozivaju sve majke koje su se porodile u januaru a nisu prisustvovale svečanoj dodeli, da se jave u opštinsku upravu u kancelarij broj 58 ili na broj telefona 8123 287.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA