BeogradLazarevacVesti

Ispraćaj u penziju bivšeg direktora Toplifikacije Dragana Šoškića

U maloj sali Odmarališta Vidik prijatelji, kolege i saradnici organizovali su proslavu povodom odlaska u penziju bivšeg direktora Javnog preduzeća „Toplifikacija“ Dragana Šoškića. Šoškić je na čelu Toplifikacije proveo dve godine a u zasluženu penziju je otišao sa mesta zamenika direktora. Ovom prilikom dojučerašnje kolege su mu uručile i prigodan poklon.

Dragan Šoškić na mestu direktora Toplifikacije bio je tokom 2007. i 2008. godine a prethodno je bio zaposlen u RB „Kolubara“ i Fabrici vagona u Kraljevu. Ovom prilikom moramo istaći da je Televizija Gem imala uvek izuzetnu saradnju sa Draganom Šoškićem.

Građani bivšeg direktora Toplifikacije pamte po dobru, pre svega jer je uspeo da reši višegodišnji problem grejanja dobrog dela Lazarevca. Nakon 40 godina radnog staža i iskustva, mlađim kolegama i budućim rukovodiocima Šoškić je poručio da budu marljivi i predani svom poslu.

Dragan Šoškić
Dragan Šoškić

Bivšem direktoru Toplifikacije ovom prilikom uručen je i prigodan poklon, u ime kolega to je učinio poznati Lazarevački glumac, zaposlen u Toplifikaciji Darko Bjeković, a valja istaći da je i sam Šoškić imao zasluge za razvoj i afirmaciju Prvog prigradskog pozorišta „Puls teatra“. Veselje u odmaralištu Vidik nastavljeno je i iza ponoći, jer su kolege želele da baš među prvima koji će čestitati novopečenom penzioneru rođendan, a Televizija Gem se pridružuje čestitkama.

image_pdfKreiraj PDF dokument

One thought on “Ispraćaj u penziju bivšeg direktora Toplifikacije Dragana Šoškića

 • Bane Brankovic

  Kume, srećan odlazak u zasluženu penziju.
  Bravo za tvoje koleginice i kolege – bravo za ispracaj.
  Da penzija bude duga i da bude veselja.
  Pozdrav,
  kum Bane Brankovic

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA