BeogradLazarevacVesti

Preko 400 Lazarevčana podržalo humanitarni cilj Omladine Srpske Narodne Partije

Omladina Srpske Narodna Partije organizovala je humanitarnu žurku “Budi human, budi prepoznatljiv“. Učešće je uzelo 15 estradnih umetnika, a ovaj humanitarni događaj održan je u klubu London. Podršku humanom cilju Srpske Narodne Partije prisustvom na ovom događaju dalo je blizu 400 Lazarevčana, tom prilikom prikupljeno je 268 000 dinara. Predstavnici SNP zakazali su konferenciju za novinare u petak 18. maja kada će biti poznato na koji način i kome je upućena neophodna pomoć.

Koncert

Blizu 400 lazarevčana i 15 estradnih umetnika podržalo je humanitarni cilj Omladine Srpske Narodne Partije i u klubu “London“ prisustvovalo humanitarnom događaju “Budi human, budi prepoznatljiv“. Prepoznatljivu atmosferu i dobru zabavu u klubu “ London“ upotpunili su estradni umetnici: Vlada Antonijević, Kety Mistique, Marko Paunović, Milan Rakić, Gabrijela Pejčev, Marina Stankić, Marina Bogdanović, Peđa Uskoković, Darko Vlajić, Nemanja Branković, Petar Vasić, Jelena Petrović, Miloš “Autogram“, Nemanja Jovanić, Danilo Živković.

london

Ovaj humanitarni događaj odraz je društvene odgovornosti Srpske Narodne Partije kao dela vlasti u GO Lazarevac, a cilj je da se ovakve žurke organizuju na svaka dva meseca, u cilju pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija. Pored simbolične cene ulaznica od 200 dinara koju su platili svi posetioci, svojim nastupom ovoj akciji doprineli su i svi koji su besplatno nastupili u programu, kao i vlasnici i zaposleni kluba “London“ koji su se odrekli zarade. Svi posetioci ovog događaja dobili su na poklon fluoroscentne narukvice sa nazivom kampanje “Budi human, budi prepoznatljiv“. O prikupljenim sredstvima i kome će ona pripasti organizatori će obavestiti javnost putem medija na konferenciji za novinare 16. maja.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA