BeogradVesti

Gradski menadžer Goran Vesić uručio ključeve novih vozila vrtićima

Gradski menadžer Goran Vesić i sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu Slavko Gak uručili su ispred Starog dvora ključeve novih vozila za dostavu hrane direktorima četiri predškolske ustanove. Po jedno pik-ap vozilo dobile su predškolske ustanove „Boško Buha” sa Palilule, „Sima Milošević” iz Zemuna i „Čika Jova Zmaj” sa Voždovca, dok je PU „11. april” sa Novog Beograda dobila kombi vozilo.
Beo-info-2
Foto/Beo info

Gradski menadžer je istakao da su deca i najstariji sugrađani prioritet Beograda i da se Grad Beograd stalno trudi da za njih uradi nešto novo. U ovom trenutku više od 70.000 dece boravi u obdaništima, od čega je oko 58.000 u obdaništima kojima je osnivač Grad Beograd. To je zaista veliki sistem za koji je veoma važno da ima najbolje uslove, kazao je Vesić.

Beo-info-5
Foto/Beo info

Sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu Slavko Gak istakao je da pored kvaliteta hrane, Grad Beograd vodi računa i o prevozu hrane do vrtića.

Beo-info-4
Foto/Beo info

Grad Beograd je za ovu nabavku izdvojili 11,4 miliona dinara i ovo je samo početak modernizacije voznog parka za dostavu hrane predškolskim ustanovama, kazao je Slavko Gak, naglasivši da će u naredne četiri godine prevoz hrane u beogradske vrtiće biti potpuno obnovljen i modernizovan.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA