BeogradLajkovacVesti

Održana 70. sednica veća opštine Lajkovac

Veće opštine Lajkovac održalo je 70. sednicu na kojoj je razmatrano sedam tačaka dnevnog reda, između ostalih verifikovana je odluka doneta na telefonskoj sednici da se Kulturnom centru “Hadži Ruvim“ odobri postavljanje i korišćenje vatrometa na krovu zgrade opštine Lajkovac.

Veće-opštine-Lajkovac

Veće je usvojilo i zahtev za interventnim vodosnabdevanjem verskog objekta u Markovoj Crkvi i odobrilo upotrebu sredstava tekuće budžetske rezerve za potrebe predškolske ustanove “Leptirić“. Najvažnija tačka vezana je za početak pripreme planiranja budžeta opštine Lajkovac za narednu 2019. godinu.

Ono što je novina i što će verovatno biti primenjeno u budžetu za 2019. godinu, jeste da više neće biti programa rente i ekologije, već će to biti jedan program, što će sigurno olakšati i realizaciju tih sredstava – rekao je predsednik opštine Lajkovac  Andrija Živković.

Članovi  veća opštine Lajkovac doneli su odluku o upotrebi imena Lajkovca u nazivu pčelarske zadruge, čime je data podrška razvoju zadrugarstva ali i pčelarske zajednice na teritoriji lajkovačke opštine.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA