Aktiv direktora odlučio o aktivnostima u novom pologudištu

U OŠ “Vuk Karadžić “ u Stepojevcu održana je sednica Aktiva direktora osnovnih i srednjih škola opštine Lazarevac , prva u drugom polugodištu.  Na sednici su razmatrane aktuelne teme vezane za organizovanje proslave školske slave Svetog Save, ali i takmičenja učenika u uslovima pandemije. Na početku drugog polugodišta na teritoriji opštine Lazarevac četvoro učenika je pozitivno na koronavirus. Kada je reč o prosvetnim radnicima , za sada nije zabeležen ni jedan slučaj zaraze.

OŠ STEPOJEVAC

Aktiv direktora osnovnih i srednjih škola opštine Lazarevac, održao je prvu sednicu u drugom polugodištu sa ciljem da se definišu sve neophodne aktivnosti i organizuje nastava u skladu sa epidemiološkim uslovima. Takođe razmatrana je i trenutna epidemiološka situacija u obrazovnim ustanovama, nedelju dana nakon povratka dece u školske klupe.

dRUGO POLUGODIŠTE Tokom drugog polugodišta školskim kalendarom su najavljena i takmičenja učenika. Aktiv direktora je zadužen za organizaciju školskih i opštinskih takmičenjima. Cilj je da se sve organizuje u skladu sa propisanim epidemiološkim merama. Školska takmičenja će biti održana u svim školama tokom februara, a opštinska, u skladu sa kalendarom, tokom marta i aprila. Dogovoreno je da se najmasovnija takmičenja organizuju u više škola.

oš VUK KARADŽIĆ

Školska slava ove godine će takođe biti organizovana uz poštovanje svih epidemioloških mera, bez prisustva učenika. Dogovoreno da se ove godine neće organizovati ni centralna akademija u Centru za kulturu, kao ni bal prosvetnih radnika. U drugom polugodištu pred prosvetnim radnicima ali i učenicima je dosta planiranih zadata.

OŠ VUK

Cilj u ovom polugodištu i prioritet je da svi učenici i zaposleni budu zdravi , kako bi se planirani programi i realizilovali. U školama se nadaju i da će epidemiološka situacija do kraja školske godine biti povoljnija.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA