BeogradLazarevacVestiŽene

Aktiv žena 20. februara organizuje humanitarno druženje za Janu i Saru

Aktiv žena Lazarevca organizovaće u ponedeljak 20. februara humanitarno druženje u restoranu u Dudovici sa ciljem prikupljanja novčanih sredstava za dalje lečenje Jane Simić i Sare Matić. Pored humanih članica ovog udruženja, očekuje se dolazak i sličnih organizacija iz drugih gradova naše zemlje, pa će druženju prisustvovati oko 150 zvanica. Aktiv žena ove godine obeležava deset godina postojanja, a velika proslava će biti upriličena tokom leta.

Aktiv žena

Humanitarno druženje u restoranu u Dudovici sa ciljem prikupljanja novčanih sredstava za dalje lečenje Sare Matić i Jane Simić organizovaće u ponedeljak 20. februara članice Aktiva žena iz Lazarevca. Očekuje se dolazak oko 150 zvanica iz više udruženja iz drugih gradova, potvrdila je za Gem predsednica Aktiva Zagorka Uskoković.

U Aktivu žena kažu da su zadovoljni 2022. godinom jer su sve planirane aktivnosti i realizovane.

Aktiv žena, druženje u Dudovici

Humane članice Aktiva žena ove godine obeležavaju značajan jubilej, deset godina postojanja i rada. U tom periodu organizovale su brojne humanitarne akcije i bazare za sve sugrađane kojima je potrebna pomoć. Tokom leta biće organizovana velika prolava u čast jubileja.

Humanitarno druženje za Saru i Janu biće održano u restoranu u centru Dudovice, a okupljanje zvanica zakazano je za 15 časova.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA