BeogradLazarevacVesti

Aktiv žena organizovalo humanitarno veče u restoranu „Čudesna šuma“

Udruženje Aktiv žena Lazarevca organizovalo je u restoranu „Čudesna šuma“ tradicionalno humanitarno druženje za pomoć socijalno najugroženijim licima. Ovo je deseti put a ujedno i poslednji u ovoj godini da se organizuje humanitarna akcija koja ima za cilj da finansijski ali i u prikupljanju garderobe, medicinskih pomagala i lekova pomogne onima koja je pomoć najpotrebnija. Ovaj put skup je organizovan kako bi se pomoglo detetu jednog od prijatelja udruženja koji je i sam u više navrata iskazao svoju humanost.

Humanitarnom druženju je prisustvovalo više od 60 najstarijih sugrađana a pored Lazarevčana bilo je i gostiju iz Uba, Ljiga, Obrenovca, Dražnja i drugih mesta. Za Aktiv žena 2018. godina je bila i više nego uspešna, bilo je mnogo humanitarnih akcija i druženja, istakla je predsednica ovog udruženja Zagorka Uskoković.

aktiv-zena-2

Zadovoljstvo humanitarnim večerima koje godinama unazad organizuje Aktiv žena izrazila je i sekretarka Ljiljana Radovanović koja je apelovala na sve ljude dobre volje da se priključe humanitarnom radu ovog udruženja.

Aktiv žena tokom godine vredno radi i prikuplja sredstva za one kojima je pomoć najviše potrebna. Tokom novogodišnjih i božićnih praznika obradovaće mališane paketićima a kako je humanost osnovni motiv postojanja ove organizacije, tradicija humanitarnog rada biće nastavljena i u 2019. godini.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA