BeogradLazarevacVesti

Aktiv žena organizovao izlet za korisnike Dnevnog boravka

Aktiv žena Lazarevca organizovao je izlet za korisnike Dnevnog boravka. Ovo je sedmi put da članovi Aktiva organizuju jednodnevni izlet a zbog vremenskih prilika izlet je realizovan na jezeru Očaga. Nakon toga upriličen je i ručak u „Hotelčiću“ a članovi Aktiva ističu da im je uvek zadovoljstvo kada korisnicima Dnevnog boravaka ulepšaju dan i organizuju druženje sa njima. Već 10 godina traje naša saradnja i nadamo se da ćemo uvek biti tu kao podrška ovim mladim ljudima ali i zaposlenima koji svakodnevno provode vreme sa ovom decom, kaže Zagorka Uskoković, predsednica Aktiva žena.

Izlet u organozaciji Aktiva žena

Uspešna saradnja Aktiva žena Lazarevac i Dnevnog boravka datira još od osnivanja ovog udruženja. Tradicionalni jednodnevni izleti koje Aktiv organizuje za korisnike boravka nisu upriličeni jedino u vreme korone. Već sedmi put uspešno je realizovano još jedno druženje na obostrano zadovoljstvo a osmesi na licima i jednih i drugih pokazatelj su pravog prijateljstva koje među njima vlada.

Zagorka Uskoković, predsednica Aktiva žena
Zagorka Uskoković, predsednica Aktiva žena

Aktiv žena 30. septembra proslaviće i svoju slavu a predsednica ovog udruženja pozvala je sve ljude koji su u mogućnosti da im se priključe i podrže njihov rad.

Pored brige o mladima i deci, članovi Aktiva brinu i o našim najstarijim sugrađanima. Ovi humani i vredni ljudi u ponedeljak će obići i dva penzionera u Šopiću sa kojima će proslaviti rođendan i uručiti im pomoć.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA