Asfaltiran deo puta za Baboviće u MZ Vračević

U lajkovačkoj Mesnoj zajednici Vračević u zaseoku Donji kraj, asfaltiran je put za Baboviće u dužini od 500 metara. Cela deonica dugačka je 1300 metara a naredne godine biće završen ostatak ovog putnog pravca. Ovaj put je urađen u sklopu redovnog održavanja, krpljenja rupa kolovoznih traka i lokalnih puteva. Put je od velikog značaja za meštane Vračevića jer se spaja sa susednom opštinom Ljig, istakao je zamenik predsednika opštine Lajkovac Nenad Džajević koji je sa saradnicima obišao radove.

Ove godine asfaltirano je oko 12 kilometara putnih pravaca na teritoriji opštine Lajkovac a iako je građevinska sezona pri kraju, ostalo je da se završe pojedini radovi. Put u zaseoku Donji kraj dugačak je 1300 metara a ovom prilikom asfaltiran je deo od 500 metara dok će ostatak biti završen naredne godine.

Meštani ovog dela Vračevića zadovoljni su radovima koji su otpočeti u njihovom zaseoku i kažu da je saradnja sa opštinom Lajkovac na zadovoljavajućem nivou.

Nenad Džajević, zamenik predsednika opštine Lajkovac
Nenad Džajević, zamenik predsednika opštine Lajkovac

Samo u toku ove godine u Mesnoj zajednici Vračević asfaltirano je oko dva kilometra puta rekao je Džajević. On je najavio da su iz budžeta opštine odvojena sredstva za narednu godinu namenjena uređenju deonice kroz Protiće, koji spaja dva kraja Vračevića i dobrim delom skraćuje put ka Lajkovcu. Po projektu, to je investicija vredna 30 miliona dinara a prva faza u visini od 15 miliona biće urađena naredne, a ostatak 2020. godine.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA