BeogradLazarevacVesti

Asfaltiran put za Lisine u Barzilovici

U Mesnoj zajednici Barzilovica asfaltiran je put za Lisine u neposrednoj blizini hrama na inicijativu meštana. Radove je obišao predsednik opštine Bojan Stević koji je napomenuo da je ova saobraćajnica važna za ovaj deo sela jer povezuje „Mali“ i „Veliki“ kraj. U ovom delu lazarevačke opštine asfaltirana je ulica Bogdanovica u dužini od 750 metara a u planu je da do kraja maja meseca bude završeno i asfaltiranje u Bogdanovića kraju.

U mesnoj zajednici Barzilovica, inicijativa meštana rezultirala je asfaltiranjem puta za Lisine, što je od velikog značaja za ovaj deo sela. Radove je obišao predsednik opštine Bojan Stević, ističući važnost ove saobraćajnice koja povezuje „Mali“ i „Veliki“ kraj i prolazi ispod hrama u Barzilovici.

U istom delu opštine Lazarevac, takođe je asfaltirana ulica Bogdanovica u dužini od 750 metara. Planira se da do kraja maja meseca bude završeno i asfaltiranje u Bogdanovića kraju, što će dodatno poboljšati infrastrukturu i olakšati svakodnevni život stanovnicima ovog područja.

Pored ovih saobraćajnica, u prošloj godini završena je ulica Vaska Pope, a asfaltirana je i ulica u Krsmanovića kraju. Do kraja 2024. godine biće završena i Limska ulica ali i nastavak radova u Slatinskoj, odnosno putu ka starom groblju.

Željko Pavlović, predsednik MZ Barzilovica zahvalio se predsedniku opštine na infrastrukturnim radovima koji su urađeni u ovom delu opštine.

U narednom periodu nastavljaju se infrastrukturni radovi u drugim delovima opštine a u planu su Mesne zajednice Šopić, Brajkovac, Čibutkovica i Dudovica, najavljuje predsednik opštine.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA