Asfaltiran put za Moleroviće u zaseoku Kostevac

U Mesnoj zajednici Vračević u Lajkovcu asfaltiran je put za Moleroviće u zaseoku Kostevac. Asfaltiran put je u dužini od oko jednog kilometra a obilazeći radove sa saradnicima, predsednik opštine Lajkovac Andrija Živković najavio je da će i u narednom periodu biti asfaltirano više deonica u lajkovačkoj opštini. Radove na asfaltiranju puta izvodi firma Autotransport iz Valjeva.

Rukovodstvo opštine Lajkovac nastavlja sa planiranom dinamikom asfaltiranje puteva po mesnim zajednicama. Put za Moleroviće je u dužini od oko jednog kilometra a s obzirom da je u pitanju brdska deonica koja prilikom čestih padavina bude neprohodna, značaj njenog asfaltiranja je još veći. Radove je obišlo rukovodstvo opštine na čelu sa predsednikom Andrijom Živkovićem koji je ovom prilikom najavio nastavak radova na više deonica u lajkovačkoj opštini.

Andrija Živković, predsednik opštine Lajkovac
Andrija Živković, predsednik opštine Lajkovac

U ime svih meštana rukovodstvu opštine Lajkovac se zahvalio Slavoljub Manić koji je istakao da će stanovništvu a pogodovo đacima svakako značiti modernizovana deonica.

Radove u ovom delu Vračevića, koje ima oko 50 domaćinstava, izvodila je firma Autotransport iz Valjeva.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA