Asfaltiran put za Protiće u Vračeviću

Završeno je asfaltiranje puta za Protiće u Mesnoj zajednici Vračević, u dužini od 2500 metara.U pitanju je put od velikog značaja koji spaja dva državna puta drugog B reda i u značajnoj meri meštanima ove mesne zajednice skraćuje put do samog Lajkovca.

Vračević radovi

Za realizaciju ovog projekta opština Lajkovac je izdvojila 25 miliona dinara, a put je širok 4 metra, rekao je prilikom obilaska radova predsednik opštine Andrija Živković.

Andrija Živković

Put za Protiće bio je veliki prioritet za rukovodstvo opštine Lajkovac, a planovi za njen završetak postoje godinama unazad. U pitanju je kompleksna deonica dužine 2500 metara, rekao je predsednik opštine Lajkovac Andrija Živković. On je naglasio da je lokalno rukovodstvo imalo i problema zbog velikih imovinsko pravnih pitanje ali su oni reršeni zahvaljujući Mesnoj zajednici Vračević.

Radnici u Vračeviću

U prethodnik nekoliko godina urađeno je više puteva na teritoriji Vračevića, a u planu je da se u ovoj mesnoj zajednici i dalje radi, rekao je Živković. U budućnosti se planiraju i radovi na vodovodnoj mreži. U ime meštana, rukovodstvu opštine na novom, modernom putu, se zahvalio predsednik Mesne zajednice Vračević Marko Kostić.

Marko Kostić

I pored vanrednog stanja i epidemije koronavirusa, čelnici opštine Lajkovac se trude da se svi infrastrukturni radovi privedu kraju. Živković kaže da se, u skladu sa preporukama Vlade, sprovode sve mere, ali da se lokalna samouprava trudi da se život odvija koliko toliko nesmetano. Predsednik lajkovačke opštine Andrija Živković ovom prilikom uputio je apel sugrađanima da tokom vanredne situacije bez preke potrebe ne izlaze iz svojih domova.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA