BeogradLazarevacVesti

Asfaltirana Cvijićeva ulica u MZ Momčilo Pavlović

U Mesnoj zajednici Momčilo Pavlović asfaltirana je Cvijićeva ulica u dužini od 160 metara. Radove je obišao predsednik opštine Bojan Stević sa svojim saradnicima i razgovarao sa meštanima ovog dela opštine Lazarevac. Stević kaže da je ulica asfaltirana nakon završetka kanalizacione mreže u ulici Braće Milovanovića i da je tada obećano da će i Cvijićeva ulica dobiti asfalt. Tokom vikenda u ovoj mesnoj zajednici asfaltirana je i ulica Aksentija Miladinovića. Stević je dodao da će u saradnji sa Gradom Beogradom i Zavodom za urbanizam biti urađen plan detaljne regulacije za izgradnju saobraćajnice koja će prolaziti kroz ovaj deo MZ Momčilo Pavlović i spojiće se sa ulicom Kolubarski trg.

U Mesnoj zajednici Momčilo Pavlović završeni su i radovi na asfaltiranju dve ulice. Predsednik opštine Bojan Stević obišao je sugrađane iz Cvijićeve ulice kako bi proverio kvalitet izvedenih radova i razgovarao o planiranim ulaganjima u ovu mesnu zajednicu. Uz Cvijićevu ulicu, tokom vikenda je takođe obnovljena i ulica Aksentija Miladinovića,

Predsednik Stević je najavio važan korak ka daljem razvoju ovog područja. U saradnji sa Gradom Beogradom i Zavodom za urbanizam, planira se izrada plana detaljne regulacije za izgradnju saobraćajnice koja će prolaziti kroz MZ Momčilo Pavlović i povezati se sa ulicom Kolubarski trg.

Narednih dana asfaltiranje ulica nastaviće se u MZ Dušan Petrović Šane, Lukavici, Petki ali i u Rudovcima, gde se rade dve značajne putne deonice. Plan je da do polovine godine bude asfaltirano još 50 saobraćajnica, kaže predsednik opštine i dodaje da će se raditi i teren sa multifunkcionalnom podlogom u ulici Vojvode Stepe kao i uređenje prostora oko samog terena.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA