BeogradLazarevacVesti

Asfaltirana ulica Nikole Tesle u Lazarevcu

Na inicijativu meštana MZ “Dušan Petrović Šane” asfaltirana je ulica Nikole Tesle u ovom delu lazarevačke opštine. Ulica je u potpunosti rekonstruisana u dužini od 450 metara. Radove su obišli predsednik opštine Bojan Sinđelić i član veća zadužen za bezbednost u saobraćaju Aleksandar Bulatović.

Asfaliranje

Lazarevac je dobio još jednu reprezentativnu saobraćajnicu koja je pre postavljanja asfalta u potpunosti rekonstruisana, od vodovodne i kanalizacione mreže, do telekomunikacione. Sa obe strane saobraćajnice urađeni su i trotoari a asfaltiranje je u potpunosti završeno, rekao je prilikom obilaska radova predsednik opštine Bojan Sinđelić.

Bojan Sinđelić
Bojan Sinđelić

Ova ulica rekonstruisana je na zahtev meštana a u isto vreme i meštani Stepojevca uputili su zahtev da se i pored Ibarske magistrale urade trotoari.

Milan Mihailović predsednik mesne zajednice “Dušan Petrović Šane” kaže da su građani ovog dela zadovoljni kako je ulica urađena, jer su konačno i sa jedne i druge strane ove prometne i po dužini velike saobraćajnice, postavljeni trotoari.

Milan Mihailović
Milan Mihailović

Po rečima predsednika ove mesne zajednice, potrebno je urediti i takozvani središnji niz. Projekat je urađen, čeka se samo usvajanje predloga na skupštini grada Beograda.

Jedna od najvećih mesnih zajednica na teritoriji lazarevačke opštine je “Treća mesna”. Uređenjem ove ulice i središnjeg niza, biće u potpunosti sređena infrastruktura, kaže predsednik Milan Mihailović.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA