BeogradLazarevacVesti

Asfaltirane dve ulice u Rudovcima

U Mesnoj zajednici Rudovci privedeni su kraju radovi na asfaltiranju puta pored igrališta Fudbalskog kluba Radnički, prema Vatrogasnom domu, takozvani put za kiselu vodu. Radove je obišao predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima. Stević je podsetio da je pre nepunih mesec dana  asfaltiran i put za selište, a ukupna dužina ove dve deonice je oko 1200 metara.

Asfaltiranje u Rudovcima

Radovi na asfaltiranju putnog pravca za kiselu vodu u Mesnoj zajednici Rudovci su završeni. Radove je sa saradnicima obišao predsednik opštine Bojan Stević koji je podsetio da je pre nepunih mesec dana rekonstruisan i put za selište. Ukupna dužina ove dve deonice je oko 1200 metara, dodao je Stević.

Bojan Stević
Bojan Stević

U sledećih par dana u Malim Crljenima počeće rekonstrukcija puta pored škole, rekao je i Stević napomenuo da se u narednim danima očekuje potpisivanje sporazuma između JP Elektroprivreda Srbije, Mesne zajdenice Rudovci i opštine Lazarevac, čiji će predmet biti kompletna rekonstrukcija Apatinske ulice, koju trenutno koristi teška mehanizacija „Kolubare“ zbog izvođenja poslova na brani.

Asfaltiranje u Rudovcima

U ime meštana, rukovodstvu opštine Lazarevac se zahvalio predsednik Mesne zajednice Rudovci Bojan Simić.

Asfaltiranje u Rudovcima

Prema Stevićevim rečima, u skladu sa mogućnostima, do kraja godine biće nastavljeno asfaltiranje i drugih delova opštine Lazarevac.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA