LajkovacVesti

Asfaltiranje puta za Brkiće u selu Ratkovac

Privodi se kraju asfaltiranje lokalnog puta u Ratkovcu, poznatijeg kao put za Brkiće. Ovo je prvi lokalni seoski put koji će u ovoj godini dobiti asfalt u dužini od 520 metara. Do kraja februara trebalo bi da cela deonica dobije asfalt, rekao je prilikom obilaska radova predsednik opštine Andrija Živković.

Asfaltiranje puta za Brkiće u selu Ratkovac

Meštani Ratkovca do kraja februara dobiće po prvi put asfalt na delu lokalnog puta, poznatijeg kao put za Brkiće. Trenutno se asfaltira jedna deonica a kompletno asflatiranje puta u dužini od 520 metara biće završena do kraja meseca, kaže predsednik opštine.

Asfaltiranje puta za Brkiće u selu Ratkovac

Naredni infarsktrukurni radovi planirani su u ulici Dimitrija Tucovića, gde sledi uređenje trotoara do reke Kolubare. Izvođač radova je Kolubara Građevinar a planirano je da radovi budu završeni u roku.

Asfaltiranje puta za Brkiće u selu Ratkovac

Raspisan je i tender za izgradnju puta u Bajevcu, kaže Živković. Opština je za ovu godinu iz budžeta izdvojila 30 miliona dinara za infarstrukturne radove, a veći deo novca biće uložen za nekategorisane seoske puteve, dodaje predsednik opštine.

Asfaltiranje puta za Brkiće u selu Ratkovac
Andrija Živković

Rebalansom budžeta, po rečima Živkovića, biće odvojen dodatan novac za asfaltiranje puteva u seoskim sredinama. U planu je završetak pešačke staze kroz naseljeno mesto Rubribreza. Ostalo je još 600 metara da se završi do rampe u Lajkovcu a očekujemo da će novac biti obezbeđen preko Saveta za saobraćaj opštine Lajkovac, kaže predsednik.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA