BeogradLazarevacObrazovanjeVesti

Balon sala OŠ „Vojislav Voka Savić“ predata na korišćenje učenicima i nastavnom kadru

Simbolično , 1. septembra, na početku nove školske godine, predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević sa svojim saradnicima uručio je ključeve i predao na korišćenje balon salu direktoru OŠ „Vojislav Voka Savić“. Ovaj objekat izgrađen je sredstvima van budžeta opštine i predstavlja veliki korak napred u poboljšanju uslova za učenje i sport. Balon salu koristiće učenici od prvog do četvrtog razreda ove škole, kao i sportske sekcije ove obrazovne ustanove.

Balon sala Vokina škola

Svečanim prenosom ključeva, predsednik opštine Lazarevac, Bojan Stević, obeležio je završetak izgradnje balon sale koja će služiti potrebama Osnovne škole „Vojislav Voka Savić“ u Lazarevcu. Moderan objekat sa neophodnom pratećom opremom olakšaće deci i nastavnom kadru izvođenje nastave fizičkog vaspitanja i pružiti priliku drugoj deci da u ovom prostoru vežbaju i spremaju se za takmičenje, kaže predsednik opštine Bojan Stević.

Balon sala

Balon sala će biti na raspolaganju učenicima od prvog do četvrtog razreda, kao i sportskim sekcijama škole, omogućavajući im da razvijaju svoje sportske veštine i u slobodno vreme se bave fizičkom aktivnošću. Objekat je opremljen najsavremenijom sportskom opremom, pratećim sadržajem i planira se uvođenje klimatizacije kako bi se stvorili optimalni uslovi za rad, kaže direktor OŠ „Vojislav Voka Savić“ Nenad Živanović.

Projekat izgradnje balon sale započet je u vreme mandata trenutnog predsednika Skupštine GO Lazarevac Bojana Sinđelića.On je prisutvovao primopredaji ključeva i izrazio svoje zadovoljstvo  što je ovaj objekat konačno priveden nameni. Dodao je da očekuje da će u ovom balonu trenirati učenici koji će jednog dana igrati za reprezentaciju i našu zemlju i grad predstavljati najbolje.

Balon sala Vokina škola

Predsednik opštine Bojan Stević izrazio je svoju posvećenost obrazovanju i najavio dalja ulaganja u druge školske objekte, potvrđujući nameru lokalne zajednice da pruži najbolje moguće uslove za razvoj dece i mladih. Ova balon sala predstavlja ne samo mesto za sport i fizičku aktivnost, već i simbol zajedničkog napora i podrške obrazovanju u Lazarevcu.

Pored balon sale, objekat OŠ „Vojislav Voka Savić“ očekuje rekonstrukcija a sve u cilju da se poboljšaju uslovi rada u zgradi koja je sagrađena  davne 1959. godine.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA