BeogradKulturaLazarevacVesti

Beogradski sajam knjiga od 23. do 30. oktobra

Međunarodni beogradski sajam knjiga, 65. po redu, održaće se od 23. do 30. oktobra na Beogradskom sajmu. Pod sloganom „Povratak napisanih”, očekuje se učešće više od četiri stotine izlagača.

Gradska sekretarka za kulturu Nataša Mihailović Vacić ocenila je da je Sajam knjiga najveća manifestacija kulture u glavnom gradu.

– Sajam knjiga namenjen je svima, od onih koji čine svoje prve čitalačke korake u svet neobuzdane mašte dečjih knjiga do onih koji će tu tražiti retka i starinska izdanja. Pruža nam šansu da književnost i uopšte pisanu reč sagledamo kroz njenu veličanstvenu širinu tema, žanrova i inovativnih medijuma. To je mogućnost da svako od nas pronađe svet koji rezonuje direktno s njim kao pojedincem – rekla je Nataša Mihailović Vacić. Ona je pozvala ne samo Beograđane već i sve ljude iz unutrašnjosti zemlje i regiona.

Radno vreme je od 10 do 21 čas, odnosno u ponedeljak, utorak, sredu i četvrtak do 20 časova. Cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, za grupne posete (najmanje 20 posetilaca) 200 dinara, a parking je 150 dinara po satu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA