Besplatna škola šminkanja za 8 nezaposlenih lica

Kancelarija za mlade GO Lazarevac organizovala je besplatnu obuku šminkanja za 8 nezaposlenih lica. U sali predsedništva Gradske opštine potpisani su ugovori sa polaznicima, agencijom ”Smart art” i predsednikom Bojanom Sinđelićem. Obuku finansiraju Kancelarije za mlade GO Lazarevac i Grada Beograda.

Besplatnu obuku Kancelarije za mlade GO Lazarevac od 10. do 30. decembra pohađaće osam polaznica koje su po odluci komisije ispunile sve uslove konkursa.  Projekat ”Škola šminkanja” podržan je i od strane Kancelarije za mlade Grada Beograda.

Po rečima Saše Dobrijevića, vlasnika agencije ”Smart art” polaznike očekuje intenzivna obuka, a stečena znanja će im omogućiti da se osamostale u ovom poslu.

Saša Dobrijević
Saša Dobrijević

Polaznice prema uslovima konkursa imaju prebivalište na teritorije opštine Lazarevac, na evidenciji su Nacionalne službe za zapošljavanje i starosti su do 30 godina. Većini od njih se ostvario životni san da kroz kreativnost na tržištu nege lepote obezbede sebi egzistenciju.

Po završetku obuke polaznice očekuju sertifikati, a sa njima njih osam će na najbolji mogući način, sa novim znanjem i veštinom i perspektivom da pronađu posao ili pokrenu sopstveni biznis, započeti novu godinu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Komentar na vest “Besplatna škola šminkanja za 8 nezaposlenih lica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA