BeogradLazarevacVesti

Bez promene cena grejanja u Lazarevcu

Cene grejanja u Lazarevcu nisu se menjale protekle četiri godine, i ostaće nepromenjene i u narednom periodu, rekao je direktor JP “Toplifikacija“ Vukašin Janjević.

Modernizacijom toplifikacione mreže koja je rezultirala smanjenjem gubitaka i racionalizacijom poslovanja omogućeno je da cena isporučene toplotne energije ostane nepromenjena uprkos poskupljenjima energenata.

Bez promene cena grejanja u Lazarevcu

Lazarevačko javno preduzeće “Toplifikacija“ za sada neće menjati cene grejanja, a sudeći prema trenutnim pokazateljima cena će ostati ista sve do početka naredne grejne sezone.

Prioritet JP “Toplifikacija“ bila je modernizacija i rekonstrukcija postojeće mreže, u cilju smanjenja gubitaka, što je i preduslov za projekte širenja toplifikacionog sistema i povećanja broja korisnika.

Bez promene cena grejanja u Lazarevcu

Aktuelna grejna sezona se završava 15. aprila a karakterišu je povoljni vremenski uslovi i funkcionisanje toplifikacionog sistema bez većih intervencija i sa smanjenim brojem reklamacija od strane potrošača. Tokom protekle finansijske godine JP “Toplifikacija“ poslovalo je pozitivno, dobit je gotovo 8, 5 miliona dinara

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA