BeogradLazarevacVesti

Bioskopski i scenski program Centra za kulturu

Bioskopska publika Centra za kulturu Lazarevac od četvrtka moći će da pogleda biografiju  „Gde si, Adame?“, film o životu monaha manastira Svete Gore. Do kraja vikenda na programu su i druga filmska ostvarenja koja su imala i beogradske premijere. U četvrtak 20. oktobra u 18 časova u Modernoj galeriji biće otvorena izložba slika lazarevačke umetnice Tatjane Vojinović. Scencki program do kraja meseca upotpuniće dve predstave, 22. u subotu „Ajnštajnova izdaja“ a 25. oktobra dečija predstava „Veseli mornari“.

Bioskop Centra za kulturu

Ljubitelji sedme umetnosti od četvrtka do nedelje uživaće u filmovima kako domaće tako i strane kinematografije, koji su premijerno prikazani u beogradskim bioskopima. Dva domaća filma, „Komedija na tri sprata“ i „Vučje bobice“, na progamu su od četvrtka do subote.

Dokumentarni film „Gde si, Adame“ predstavlјa uranјanјe u živоt јednоg оd manastira Svete Gоre Аtоnske. Pоvučeni mоnaški živоt pun autentičnih likоva i svakоdnevnih svetaca izlazi na ekran ispоd оmоta naših оvоzemalјskih priоriteta. Zbog velikog interesovanja, ovaj film je ponovo na repertoaru u četvrtak 20. oktobra od 18 časova.

Centar za kulturu Lazarevac

Uporedo sa bisokopskim programom, posetioce Moderne galerije očekuje izložba naše sugrađanke Tatjane Vojinović u četvrtak od 18 časova. Slike, ulјa na platnu, manјih fоrmata, umetnička su analiza izrežiranih, gоtоvо banalizоvanih scena, kојi veštim prоmišlјanјem kriјu višeslојna tumačenјa. Izlоžba će traјati dо 1. nоvembra.

Scenski program Centra za kulturu do kraja meseca obeležiće dve predstave.

Program Centra za kulturu istaknut je na sajtu ove ustanove a sve informacije možete dobiti i na biletarnici svakog dana.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA