Bogat program biblioteke “Dimitrije Tucović” u aprilu

Posetioce biblioteke „Dimitrije Tucović“ Lazarevac i u aprilu očekuje bogat program. Zaposleni su se potrudili da dešavanjima budu obuhvaćeni i deca i stariji a biće održana i nedelja zdravlja. Za Svetski dan knjige 2. aprila biće organizovano druženje sa predškolcima i učenicioma osnovnih škola. U planu je gostovanje Stefana Tićmija i Branka Stefanovića. U aprilu realizovaće se i „Dani Beograda“ u sklopu kojih će biti održana izložba „Devet avijatičara“ autora Branislava Anočića i Milorada Đokovića.

Zaposleni u lazarevačkoj biblioteci trude se da svakog meseca obezbede bogat program za sve starosne generacije. Takav je slučaj i kada se radi o mesecu aprilu. Ovog meseca biblioteka će obeležiti važne datume, Svetski dan dečije knjige i Svetski dan knjige. Uskoro će biti priređena i izložba “9 avijatičara”.

Biblioteka “Dimitrije Tucović” nastaviće praksu organizovanja Nedelje zdravlja. Još jedna lepa prilika da se prodiskutuje o zdravim stilovima života i preventivnom delovanju.

Tokom aprila meseca u biblioteci će se stripom “Ferdinand” predstaviti i Lazarevčanin Stefan Kostadinović. Krajem marta u planu je bila promocija knjige “Mala veličanstvena Srbija” Dragana Bisenića ali je otkazana zbog sprečenosti autora. Direktorka biblioteke Jasmina Ivanković izrazila je uverenje da će ubrzo biti pronađen odgovarajući termin da se promoviše i ova zanimljiva knjiga.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA