BeogradLazarevacVesti

Bojan Stević, član GO SNS: Podršku za „Srbiju nade“ daće i 2000 građana Lazarevca 

Bojan Stević, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke pozvao je građane Srbije da u petak 26. maja u 19 časova, u velikom broju dođu na narodni skup „Srbija nade“ koji se održava ispred Narodne skupštine Republike Srbije.

„Pozivam sve ljude dobre volje kojima je Srbija na srcu da se na ovom skupu ujedinimo i pokažemo snagu u izazovnim vremenima za našu zemlju. U vreme velikih pritisaka na Srbiju kada su u pitanju očuvanje Kosova i Metohije, naši odnosi sa Rusijom i zapadnim partnerima, tragedije koje smo kao društvo doživeli, kao i unutrašnje tenzije koje destabilizuju našu državu, što je cilj mnogima, potrebni su nam – ljubav, sloga i mir. To je zalog za našu budućnost i budućnost naše dece“, izjavio je Stević i dodao da će „na svenarodni zbor doći i 2000 građana Lazarevca da izraze svoju podršku jedinstvu zemlje“. 

„Naš Beograd, grad koji je oduvek svakog dočekivao raširenih ruku i dao mu nadu u bolje sutra, i ovog 26. maja je mesto sabornosti za sve građane Srbije koji žele dobro svojoj porodici i svojoj zemlji. Da svi zajedno pošaljemo poruku mira i preko potrebnog jedinstva, kao i poruku podrške državnom rukovodstvu i predsedniku Aleksandru Vučiću da sačuva Srbiju od pretnji i razdora. Duboko sam uveren da će ta poruka doći do svake kuće i svakog srpskog domaćina, da će stići i na Istok i na Zapad, kao i do onih koji bi ovde, u našoj jedinoj zemlji Srbiji, da poseju seme mržnje i sukoba“, naveo je u svojoj instagram objavi Bojan Stević, član GO Srpske napredne stranke.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA