Bokserski klub Grejtest obeležio pet godina postojanja

U Biblioteci „Dimitrije Tucović“ Lazarevac održana je svečana skupština i obeleženo pet godina postojanja Bokserskog kluba Grejtest. Ovom prilikom uručene su zahvalnice najvrednijim članovima i plakete najboljim pojedincima. Tokom pola decenije postojanja, Grejtest može da se pohvali brojnim medaljama koje su bokseri osvajali na skoro svakom takmičenju u zemlji i inostranstvu. Klub se uvek trudio da sportistima obezbedi adekvatne trenere, salu, sparing partnere i putovanja na takmičenja, pa ni uspesi nisu izostali, rekao je Dejan Stanojević iz uprave kluba Grejtest.

Povodom pet godina postojanja Bokserskog kluba Grejtest održana je svečana skupština u Biblioteci „Dimitrije Tucović“ Lazarevac. Najuspešnijim pojedincima uručene su zahvalnice. Bokserski klub Grejtest osnovan je 1. septembra  2016. godine. Ime je jedinstveno i sada već prepoznatljivo našim Lazarevčanima a i drugim bokserskim klubovima širom Srbije ali i regiona. Od samog osnivanja postavljeni su jasni ciljevi, organizacija zdravog sportskog kolektiva, popularizacija boksa u Lazarevcu, doprinos razvoju humanitarne svesti kao i društveno korisnog rada svih članova kluba i stvaranje šampiona koji će predstavljati naš grad i Srbiju na borilištima širom sveta, istakao je Dejan Stanojević iz uprave kluba Grejtest.

Nedavno je naš grad bio i domaćin državnog prvenstva za mlađe kategorije, u četiri takmičarska dana koliko je trajalo prvenstvo, opštinom Lazarevac je prodefilovalo preko 300 takmičara i trenera iz klubova širom srbije. Oboreni su i rekordi po broju mečeva i broju učesnika na jednom državnom prvenstvu. Ono po čemu će se još pamtiti ovo prvenstvo je i nagrada za najuspešniji klub prvenstva koja je otišla u ruke BK Grejtest, osvojene su čak četiri zlatne, jedna srebrna i dve bronzane medalje. Svi ovi događaji polako svrstavaju naš grad na mapu bokserskih centara Srbije. Međunarodni turnir Grejtest open, održava se već četiri godine zaredom, a na njemu uzimaju sve više ućešće bokserski šampioni iz čitave evrope. Zbog svega toga ambicije kluba su da Lazarevac postane i evropski centar boksa, a turnir Grejtest open uvršten u kalendare EUBC-a i AIBE, evropske i svetske bokserske organizacije.

Iz godine u godinu klub ima sve više talentovanih i uspešnih takmičara. Jedni od kojih se najviše očekuje svakako su Minja Jovanović, Adam Krstović, Nikola Cvetković i Sava Stevanović.

Klub Grejtest je u ovih pet godina pokazao je da je podređen svojim takmičarima svih ovih godina, a uspesi ovih sportista su dokaz da se rad i upornost isplate i da se ulaganja u njih isplate.

image_pdfKreiraj PDF dokument

2 komentara na vest “Bokserski klub Grejtest obeležio pet godina postojanja

 • 16. decembra 2021. at 19:26
  Permalink

  Boks koji unistava mozdane celije i moze dovesti do velikih povreda. Neverovatno sta se propagira u 21.veku.

  Reply
  • 21. decembra 2021. at 08:48
   Permalink

   Možda bi bilo da se drogiraju,po Vama?
   Koji sport ne nosi rizik od povreda? Skakač motkom u vis ne može da padne i polomi kičmu?
   Ne pišite gluposti,molim Vas.

   Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA