BeogradIzboriLazarevacVesti

Borko Stefanović posetio lazarevački odbor SSP

Stranka slobode i pravde u Lazarevcu organizovala je konferenciju za medije povodom predstojećih lokalnih izbora. Predsednik opštinskog odbora Miloš Petković obratio se tom prilikom novinarima i istakao da je  30. decembra novogodišnju jelku okitio sa imenima lokalnih funkcionera i navodima protiv njih. Pored pretnji Petković je dobio i zvanični poziv da da izjavu povodom kićenja jelke. Petković je pozvao Osnovno javno tužilaštvo u Lazarevcu da se ne bavi tim događajem, već da ispita navode koje je tom prilikom izneo. Miloš Petković je najavio i da će pokrenuti postupak kod nadležnih organa protiv onih koji su mu pretili.  Potpredsednik Stranke Slobode i Pravde Borko Stefanović pozvao je građane da 21. juna ne izađu na izbore i istakao da je  sve što je izneto na konferenciji za novinare dovoljan razlog za bojkot izbora.

SSP organizovao konferenciju za medije

Sve navode protiv lokalnih funkcionera u Lazarevcu i predstavnika vlasti  kojima je 30. decembra okitio novogodišnju jelku u centru grada kod Rudarske česme, predstavnik lazarevačkog odbora Stranke slobode i pravde Miloš Petković je izneo na konferenciji za novinare i istakao da će isti biti objavljeni na društvenim mrežama. Pored pretnji koje je nakon ovog događaja dobio, Petković je dobio i poziv od Osnovnog javnog tužilaštva u Lazarevcu, kako bi dao izjavu o pomenutom događaju.

Miloš Petković
Miloš Petković

Izrazivši svoju podršku predstavnicima lazarevačkog odbora Stranke slobode i pravde potpredsednik stranke Borko Stefanović je istakao da su sve ovo razlozi zbog kojih je neohodan bojkot izbora i pozvao Lazarevčane da ne glasaju 21.juna.

Borko Stefanović
Borko Stefanović

Posle ovih izbora opozicija će biti još jedinstvenija, još jače ćemo pritisnuti režim, još više ćemo otkrivati afere, još više ćemo govoriti o istini koja je u interesu građana, poručio je Borko Stefanović i najavio da nakon ovih dolaze vrlo brzo novi izbori pod demokratskim uslovima.

image_pdfKreiraj PDF dokument

One thought on “Borko Stefanović posetio lazarevački odbor SSP

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA