Brojne humane aktivnosti Udruženja „Ujedinjeni za Lazarevac“ i tokom novembra

Udruženje građana „Ujedinjeni za Lazarevac“ uručiće u petak 13. novembra, u 12 časova više od 400 kilograma čepova predsedniku Udruženja „Čep za hendikep“ Zoranu Martinovu. Cilj je da se prikupi što više čepova kako bi se obezbedila novčana sredstva za kupovinu ortopedskih pomagala za osobe sa invaliditetom na teritoriji Republike Srbije. Članovi Udruženja “Ujedinjeni za Lazarevac” organizovaće i nagradnu igru putem društvene mreže Fejsbuk i stranice Lazarevac za Aniku. Nagradna igra će trajati od 11. do 18. novembra, obezbeđene su vredne nagrade a slanjem sms poruke 858 na 30 30 svi učesnici nagradne igre će biti u prilici da pomognu da Anika ode što pre na neophodno lečenje.

Akcija Čep za hendikep

Članovi Udruženja “Ujedinjeni za Lazarevac” nastavili su dugogodišnju tradiciju prikupljanja čepova u cilju da se što više novčanih sredstava prikupi za kupovinu ortopedskih pomagala. Samo u sklopu ove akcije prikupljeno je više od 400 kilograma čepova, a nadaju se da će do petka, 13. novembra, kada će ih uručiti predsedniku Udruženja “Čep za hendikep” Zoranu Matrinovu, biti i više od 500.

Čep za hendikep

Udruženje “Ujedinjeni za Lazarevac” nedavno je organizovalo humanitarni bazar za malu Aniku Manić, koja boluje od retke bolesti, spinalne mišićne atrofije. Ovaj put, aktivisti će organizovati nagradnu igru preko društvene mreže Fejsbuk i stranice Lazarevac za Aniku. Nagradna igra će trajati od 11. do 18. novembra.

Humanitarni bazar

Tokom cele godine Udruženje “Ujedinjeni za Lazarevac” radi i na pomoći socijalno ugroženim porodicama. Nedavno je uspostavljen kontakt sa valjevskim udruženjem za pomoć osobama sa autizam.

Ispred Udruženja “Ujedenjeni za Lazarevac”, svim humanim građanima Lazarevca i okoline, sponzorima I čanovima se zahvalila Jelena Vukić i naglasila da je Udruženje otvoreno za sve svrste saradnje u cilju pomoći onima kojima je to najpotrebnije.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA