BeogradLazarevacVesti

Brži internet u OŠ “Vuk Karadžić“ u Stepojevcu

Učenici  OŠ “Vuk Karadžić’ novo pologodište počeće sa bržim internetom.  To će im omogućiti neometan rad na časovima informatike ali i ostalih predmeta.
škola digitalna učionica

Radovi su završeni tokom raspusta. Na taj način ova osnovna škola postala je deo projekta “Umreženih škola“ ali i “Digitalna učionica“. Informatički kabinet ali i ostali kabineti su u potpunosti opremljeni za savremenu nastavu čiji je preduslov između ostalog i brži internet.

Rad u učioniciOsnovna škola ‘’Vuk Karadžić’’ je deo projekta  „Povezane škole“, koji realizuju Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Radovi na izgradnji lokalne računarske mreže u ovoj osnovnoj školi završeni su tokom raspusta i učenike novine očekuju već prvog dana novog polugodišta.

Verica Anđelić direktorka OŠ ''Vuk Karadžić'' Stepojevac
Verica Anđelić direktorka OŠ “Vuk Karadžić“ Stepojevac

Verica Anđelić podseća da je škola dobila internet 2008. godine kada je i zvanično useljen novi objekat. Brzina interneta trenutno nije zadovoljavala potrebe zaposlenih ali ni učenika. OŠ „Vuk Karadžić“ Stepojevac tokom raspusta je radila, napominje direktorka Anđelić i dodaje da su organizovani seminari za prosvetne radnike. Cilj je modernizacija nastave.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA