BeogradLazarevacObrazovanjeVesti

“Budi i ti društvenjak“ od 14. marta u Lazarevcu

U okviru projekta “Budi i ti društvenjak“  od 14. marta do 6. juna u lazarevačkoj biblioteci biće održan ciklus radionica. Radionice će voditi kulturolog dr Sanja Petkovska i profesor filozofije Saša Stajčić.Slika novo radionica

“Budi i ti društvenjak“ projekat je koji ima za cilj da okupi mlade zainteresovane i talentovane za društveno – humanističke nauke. Radionice će voditi kulturolog dr Sanja Petkovska i profesor filozofije Saša Stajčić.

budi i ti društvenjak logo

Sanja Petkovska je rođena Lazarevčanka, doktorirala je na programu za studije kulture Fakulteta političkih nauka Beogradskog univeziteta 2017. godine. Pored naučno-istraživačkog rada i objavljivanja naučnih radova na srpskom i engleskom jeziku, sarađivala je i sa brojnim nevladinim i međunarodnim organizacijama i bila angažovana na mnogim vladinim projektima. Dodeljena su joj brojna priznanja i stipendije, poput stipendije Fonda za mlade talente, Erazmus Mundus stipendije i stipendije Ministarstva nauke i tehnološkog razvoja za doktorske studije, ali i Vidovdanske nagrade Opštine Lazarevac za kreativnost mladih.

Novo u Lazarevcu

Ciklusom radionica “Budi i ti društvenjak“ od 14. marta do 6. juna biće obuhvaćeno šest radionica. Teme su od izuzetnog značaja za mlade zainteresovane za društveno -humanističke nauke i daće odgovore na brojna pitanja bitna za njihov dalji razvoj i napredak  kako u intelektualnom razvoju tako i profesionalnoj orijentaciji.

Radionice za mlade

Svi zainteresovani mogu se prijaviti 14. marta od 10 do 12 časova u biblioteci “Dimitrije Tucović“ kada će biti održano i prvo predavanje. Kako je za RTV GEM rekao profesor Saša Stajčić interesovanje gimnazijalaca za ove teme je već sada veliko a očekuje se i prisustvo starijih osnovaca.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA