Buvljak u Šopiću počinje sa radom u petak 15. maja

Nakon tačno dva meseca, popularni Buvljak u Šopiću biće otvoren za sve trgovce i kupce u petak 15. maja, potvrdio je za Gem vršilac dužnosti Javnog preduzeća za komunalnu privredu „Lazarevac“ Aleksandar Arsenović.

Buvljak  u Šopiću

Buvljak je zatvoren 13. marta zbog epidemije koronavirusa, a u prethodnih 10 dana zaposleni su vršili dezinfekciju i pripreme kako bi se prostor vratio u prvobitno stanje. Arsenović je apelovao na građane da se poštuju preporuke o socijalnom distanciranju i nošenju zaštitne opreme.

Buvlja pijaca

Nakon tačno dva meseca, kako je zbog pandemije koronavirusa zatvoren Buvljak u Šopiću, njegovo otvaranje za petak 15. maj najavio je vršilac dužnosti direktora Javnog preduzeća za komunalnu privredu „Lazarevac“ Aleksandar Arsenović. Zaposleni u ovom preduzeću već su izvršili dezinfekciju, a u prethodnih deset dana izvršene su i pripreme kako bi se prostor buvlje pijace vratio u stanje pre zatvaranja.

Aleksandar Arsenović
Aleksandar Arsenović

Iako je koronavirus u našoj zemlji u slabljenju, potrebno je pridržavati se preporuka da se nosi zaštitna oprema i poštuje socijalna distanca.

Kao i sva preduzeća, i lazarevačko komunalno je pogođeno zbog pandemije koronavirusa i uvođenja vanrednog stanja, pa će otvaranje Buvljaka biti od značaja, kaže Arsenović i dodaje da se razmatra i vraćanje pauk službe.

Lazarevački vodovod

Kada je vodosnabdevanje u pitanju, situacija je dobra a rezervoari dovoljno puni. Ipak, prema rečima direktora komunalnog preduzeća, potrebno je da se voda štedi, kako bi svi potrošači u opštinama Lazarevac i Lajkovac imali uredno vodosnabdevanje.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA