Centar za kulturu Lazarevac pripremio bogat program za oktobar

Centar za kulturu Lazarevac pripremio je bogat program koji očekuje naše sugrađane u oktobru. Film „Toma“ obeležio je mesec septembar. Zbog velike zainteresovanosti građana, već prvog oktobra ovaj film će biti ponovo emitovan, izjavio je v.d. direktora Centra za kulturu Marko Mijušković. Prodajni bazar „Moj špajz“ biće održan u petak 15. oktobra, na platou ispred Rudarske česme, a svi zainteresovani se mogu prijaviti na konkurs koji je i dalje otvoren.

Tradicionalna manifestacija „Kulturno leto“ završena je početkom septembra, a v.d. direktora Centra za kulturu Lazarevac Marko Mijušković izrazio je zadovoljstvo realizacijom programa i posetom publike. Kao i svakog meseca i u oktobru ljubitelje kulturnog programa očekuju brojni filmovi i drugi zanimljivi sadržaji, istakao je Mijušković. Septembar se završava izložbom radova učenika Gimnazije u Lazarevcu koja je posvećena Miodragu Živkoviću, poznatom skulptoru. Film „Toma“ je izazvao pozitivne reakcije kod publike i tim povodom već prvog oktobra ljubitelji ovog filma moći će da ga odgledaju u sali Centra za kulturu.

Ubistvo kralja Aleksandra u Marselju jedan je od najvažnijih događaja u srpskoj istoriji. Svi ljubitelji istorijskih događaja biće u prilici da odgledaju film „Pucanj u Marseju“, izjavio je Mijušković i ovaj naslov preporučio gledaocima svih uzrasta.

U petak 01. oktobra u glavnoj ulici u Lazarevcu, sa početkom od 16 časova, biće održan 13. festival srpskih vina. Direktor Marko Mijušković pozvao je sve građane Lazarevca da prošetaju glavnom ulicom i uživaju u kvalitetnom vinu i ostalim sadržajima.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA