Čibutkovica: Malo selo sa velikim srcem za Minjinu šansu

Fejsbuk stranica “HUMANITARNA AKCIJA-BUDIHUMAN.12” otvorena je 2015, godine od strane Vlade Radosavljevića, koja je imala za cilj prikupljanja pomoći za brata koji je zbog dijabetesa  za nepuna 4 meseca izgubio vid.

“Novac je za kratko vreme prikupljen. Tada je mom bratu ugrađen silikon ali bezuspešno, ostao je slep. Što je najbitnije ostao je pozitivan. Pokušava da živi kao i sav normalan svet”- izjavio je Vlada.

Pre 4 meseca  aktivirao je i instagram nalog pod nazivom “BUDIHUMAN.12-ČIBUTKOVICA”. Tada je cela Srbija prikupljala novac za Lanu Jovanović.

“Mi smo se uključili, postavili kutije po lokalima u Čibutkovici, Dudovici i Županjcu. Trebalo je prikupiti 2.5 miliona dolara. Novac je prikupljen a mi kao HUMANITARNA AKCIJA-BUDIHUMAN.12-ČIBUTKOVICA na račun Lane Jovanović uplatili smo blizu 42.000 dinara. Sada smo se odlučili za humanitarnu akciju “ZA MINJINU ŠANSU”. Za manje od mesec dana, na račun Minje Matić uplatili smo 79.598.00 dinara. Za Minju treba takođe izdvojiti 2.4 miliona dolara kako bi otputovala u Ameriku na dalje lečenje. Već je prikupljeno više od 70% novca.”-rekao nam je Vlada Radosavljević.

 

Ovim putem pozivam sve humane ljude da pošalju SMS 845 na 3030 Naše malo, Minji znači mnogo! I na kraju zahvalio bi se ispred “HUAMNITARNE AKCIJE-BUDIHUMAN.12-ČIBUTKOVICA” ljudima koji nas podržavaju: FK “Mladost” Čibutkovica, Restoran “Zindović” Čibutkovica,  D.O.O “Dekor MMF” Mionica, Brza hrana”Pera Ždera-Lajkovac, brza hrana “Madjo” Čibutkovica, STR”Milan” Čibutkovica, restoran”Bela bukva” Čibutkovica, Auto delovi “Radovanović” Čibutkovica, benzinska pumpa “ART Petrol” Čibutkovica, Drvo profil”Liplje” Ljig, Trgovina”Lesa”-Čibutkovica, caffe”Exit” Čibutkovica, restoran”Centar” Čibutkovica, SZR”Majstorluk” Čibutkovica, restoran”La Flamingo” Lazarevac, auto delovi”Maja” Lazarevac, STR”La Paki 011″ Lazarevac, keramika”Živojinović -Županjac, caffe”Strong” Županjac, STR”Dragana”-Županjac, Fk”Borac” Lazarevac, Veterinarska ambulanta”Marko VET” Lazarevac, Protektirnica”DIS” Županjac, caffe”Naše staro mesto” Čibutkovica, Agencija”Dukat” Lazarevac Crkva”Sveti Đorđe” Čibutkovica

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA