Član GO SPS Petar Škundrić posetio stranačke kolege u Lazarevcu

Član Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije Petar Škundrić posetio je lazarevački odbor stranke i sa članovima razgovarao o aktuelnoj političkoj situaciji i predstojećim izborima koji su zakazani za 21. jun.

Arsenović i Živanović

Socijalisti Lazarevca dali su veliki doprinos u industrijalizaciji zemlje i obezbeđivanju potrebnih količina energije, a ona uslov za svaki napredak, rekao je Škundrić.

Lazarevački socijalisti oduvek su imali veliki značaj, ne samo za ovaj kraj, već čitavu zemlju. Oni su dali veliki doprinos razvoju zemlje i razvoju elektroenergetskog sektora koji je od velike važnosti za razvoj svake države, rekao je Škundrić na konferenciji za novinare.

Petar Škundrić
Petar Škundrić

On je istakao da je Srbija energetski najmanje zavisna zemlja u Evropi, dobrim delom zahvaljujući ekspoloataciji lignita iz RB „Kolubara“.

SPS Lazarevac

Član Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije Petar Škundrić bio je ministar rudarstva i energetike od 2008. do 2011. godine. On za trenutnu elektroenergetsku situaciju naše zemlje kaže da je stabilna i podseća da i dalje plaćamo najnižu cenu električne energije u Evropi.

Članovi SPS Lazarevac

Građani treba da uvaže znanje ljudi, pošten rad i iskreni patriotizam koji se ogleda kroz ljubav prema svojoj zemlji i narodu, poručio je Petar Škundrić, član Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije stranačkim kolegama u Lazarevcu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA