BeogradLazarevacVesti

Decenija postojanja Srpske napredne stranke

Opštinski odbor SNS Lazarevac obeležio je 10 godina od osnivanja stranke koktelom u Centru za kulturu Lazarevac. U prisustvu brojnih zvanica iz političkog i društvenog života našeg grada ali i predsednika i gradonačelnika iz jedanaest susednih i prijateljskih gradova pristalice ove stranke podsetile su se na same početke rada ove političke organizacije. Tom prilikom gostima je prikazan i film o aktuelnim projektima koje je ovo opštinsko rukovodstvo realizovalo od kada je na čelu GO Lazarevac.

Srpska napredna stranka na čelu sa njenim liderom Aleksandrom Vučićem sprovela je reforme i stvorila stabilnu i sigurnu državu za život svih građana, čulo se na skupu. Prisutne je na koktelu pozdravio potpredsednik OO SNS i aktuelni predsednik Skupštine Gradske opštine Lazarevac Tomislav Rikanović koji je rekao da je pre 10 godina napravljen prvi korak ka promenama u zemlji a drugačija Srbija je bio cilj. Lokalna vlast je u prethodnom periodu donela odluke o nagradama za porodilje, studente, đake i protivgradne strelce a stvorena je i pozitivna klima za razvoj poljoprivrede, dodao je Rikanović.

Bojan-Sinđelić
Bojan Sinđelić

Dolazeći na vlast SNS je zatekla loše stanje koje je moralo da se popravlja iz korena požrtvovanim radom, izjavio je potpredsednik OO SNS i prvi predsednik opštine Lazarevac iz redova napredne stranke Bojan Sinđelić.

Bojan-Stević
Bojan Stević

Predsednik lazarevačkih naprednjaka i državni sekretar u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave Bojan Stević pozdravivši koalicione partnere, goste iz drugih gradova i opština i aktiviste stranke se prisetio razvojnog puta SNS-a, te prve značajne pobede pa do danas. On je u obraćanju govorio o najvećim rezultatima partije koja proslavlja jubilej ali se i osvrnuo na planove kako za Lazarevac tako i celu zemlju. Ovom prilikom Stević je i najavio da će uskoro biti završeno vanbolničko porodilište u Lazarevcu kao jedna od najvećih investicija u opštini.

Ovom prilikom na svečanom koktelu kojem je obeležena decenija postojana Srpske napredne stranke, prisutnima je prikazan i dokumentarni film o aktuelnim projektima koje je rukovodstvo realizovalo otkad je na čelu opštine.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA