Dejan Nikolić ponovo trener FK Kolubara

Nije trebalo mnogo vremena čelnicima Fudbalskog kluba Kolubara da izaberu novog trenera posle rastanka sa doskorašnjim kormilarom Zoranom Milinkovićem.  U novoj sezoni Prve lige Srbije na klupi zeleno-crnih sedeće provereni stručnjak Dejan Nikolić, koji je već radio u klubu iz Lazarevca.

Stadion FK Kolubara

“Brzo smo se dogovorili sa Nikolićem i verujem da će saradnja da bude uspešna. Početak priprema zakazan je za ponedeljak 6. jul u 18 časova i tada ćemo obaviti predstavljanje novog šefa stručnog štaba. U narednih nekoliko dana će mnogo toga da bude jasnije kada je reč o igračkom kadru”- kazao je Dragiša Urošević, sportski direktor Kolubare.

Dragiša Urošević
Dragiša Urošević

Novo ime u stručnom štabu biće Milan Simunović, dok će Nikoliću u radu pomagati dosadašnji kondicioni trener Ivan Stevanović i trener golmana Nikola Žerajić.

Za sada su “rudare” napustili Kočić, Milovanović i Antonijević. Na drugoj strani, novi članovi Kolubare postali su Tomislav Pajović (Napredak iz Kruševca) i Filip Stojanović (Mladost iz Lučana). U toku su pregovori sa još nekoliko fudbalera koji slove kao moguća pojačanja lazarevačkog prvoligaša.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA