LazarevacSportVesti

Dejan Švaba Đurđević novi trener Kolubare

Fudbalski klub Kolubara predstavio je novog šefa stručnog štaba sa kojim će debitovati ovog leta u Superligi Srbije. U pitanju je rođeni Lazarevčanin Dejan Švaba Đurđević, koji se posle 33 godine vratio u rodni Lazarevac. Đurđević je kao trener radio u više klubova u zemlji a ostvario je i uspešnu inostranu karijeru. Novi trener zeleno – crnih je rekao da je zadovoljan infrastrukturom u klubu i uslovima koje ima i najavio da je jedan od ciljeva da Kolubara zadrži superligaški status.

Trener Kolubare Dejan Đurđević i PR kluba Ana Stašević

Fudbalski klub Kolubara organizovao je prozivku igrača i promociju novog šefa stručnog štaba sa kojim će se takmičiti u Superligi Srbije. Novi trener zeleno – crnih je iskusni strateg Dejan Švaba Đurđević, rođeni Lazarevčanin koji se posle 33 godine vratio u svoj grad. Trenirao je sa uspehom više klubova u zemlji a ostvario i zapažene rezultate u inostranstvu. U prvom obraćanju medijima Đurđević je izrazio zadovoljstvo povratkom u Kolubaru. Kaže da je infrastruktura kluba na vrhunskom nivou, ističući da je zadovoljan uslovima koji su mu predstavljeni. Prvi cilj Đurđevića na kormilu Kolubare je da se zadrži superligaški status.

Fudbaleri Kolubare

U obraćanju igračima prilikom prozivke novi trener Dejan Đurđević je poručio da će, pored opstanka u najvišem rangu takmičenja, težiti i višim ciljevima tokom prvenstva. On se zahvalio upravi kluba na srdačnoj dobrodošlici koja mu je priređena.

FK Kolubara

Fudbaleri Kolubare otputovali su danas na dvonedeljne pripreme na Zlatibor kako bi se sa novim trenerom Dejanom Đurđevićem što efikasnije pripremili za takmičenje u Superligi Srbije, koje startuje sredinom jula.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

One thought on “Dejan Švaba Đurđević novi trener Kolubare

  • Goran Neofitovic Buljin

    Hoce li Dejan Svaba Djurdjevic da se zadrzi duze kao trener Kolubare od Dragana Radojicica? Ovog prethodnog ste bas ekspresno smenili,sto bi se reklo dok trepnes.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA