Delegacije opštine Srebrenica u poseti GO Lazarevac

Predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević primio je delegaciju opštine Srebrenica na čelu sa načelnikom Mladenom Grujičićem. Stević je tom prilikom naglasio da je sastanak organizovan u cilju ekonomske saradnje, razvoja turizma i kulture. Zahvaljujući se na gostoprimstvu načelnik Srebrenice Mladen Grujičić je najavio uzvratnu posetu delegacije iz Lazarevca.

stevic srebrenica 1Predsednik GO Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima primio je u sali predsedništva delegaciju opštine Srebrenica na čelu sa predsednikom Mladenom Grujičićem. Delegacija Srebrenice po prvi put je u zvaničnoj poseti našoj opštini. U okviru međuopštinske saradnje planirano je unapređenje odnosa u cilju razvoja ekonomije, kulture i turizma. Predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević je tom prilikom naglasio značaj bilateralne saradnje opština u Srbiji i Republici Srpskoj.

stevic srebrenica 2

Načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić zahvalio se na saradnji opštini Lazarevac ali i svim opštinama u Srbiji koje nesebično pružaju podršku razvojnim projektima u opštini Srebrenica. Srbija je dala ogromna sredstva koja su preporodila našu opštinu istakao je Grujičić.

Stevic srebrenica 3U prijateljskom i srdačnom razgovoru predstavnici ove dve opštine definisali su zajedničke interese i oblasti bitne za strategiju razvoja i jačanje međusobne saradnje.Načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić je pozvao delegaciju Lazarevca u uzvratnu posetu i naglasio da zahvaljujući radovima u protekle četiri godine Srebrenica ima čime da se ponosi.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA