LazarevacObrazovanjeVesti

Dodeljene diplome maturantima Gimnazije

Gimnazija u Lazarevcu organizovala je na platou ispred Centra za kulturu  tradicionalnu dodelu diploma maturantima, oprostivši se na taj način od jedne generacije učenika. Ove godine Gimnazija ima osam nosilaca Vukove diplome, a među njima je i đak generacije Bogdan Bajević. Direktorka Gimnazije Jasna Marković ovu školsku godinu okarakterisala je kao veoma tešku, i zbog toga je zadovoljna što su učenici bili vredni i uspešni.

Maturanti Gimnazije u Lazarevcu

Gimnazija Lazarevac oprostila se od još jedne generacije svojih učenika dodelom diploma na platou Centra za kulturu Lazarevac. Ovo je bila teška godina, ali direktorka Gimnazije Jasna Marković ističe da je ipak posle svega zadovoljna radom i uspehom učenika koji su ostvarili. Uprkos pandemiji koronavirusa i onlajn nastavi, učenici su bili uspešni i na mnogim takmičenjima.

Dodela diploma

Đak generacije Gimnazije u Lazarevcu je Bogdan Bajević. On nam je rekao da nije očekivao da će njemu pripasti titula đaka generacije. Otkrio nam je da planira da upiše Medecinski fakultet u Beogradu.

Bogdan Bajević, đak generacije
Bogdan Bajević, đak generacije

Ove godine Gimnazija ima osam nosioca Vukove diplome. Svim maturantima direktorka Jasna Marković je poručila da budu uspešni kao što su bili i u Gimnaziji i da vredno uče na svojim fakultetima, poželevši im sreću na prijemnim ispitima.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA