Dom zdravlja obeležio slavu Svete vrače Kozmu i Damjana

Zaposleni u Domu zdravlja „Dr Đorđe Kovačević“ obeležili su svoju slavu Svete vrače Kozmu i Damjana. Slavi su pored zaposlenih prisustvovali čelnici opštine i javnih preduzeća. Direktor Doma zdravlja Jovan Milojević čestitajući slavu, svojim kolegama širom Srbije poželeo je da imaju što više uspeha u radu. Svim sugrađanima i zdravstvenim radnicima slavu je čestitao predsednik opštine Lazarevac Bojan Sinđelić, koji je naglasio da će lokalno rukovodstvo nastaviti da ulaže u zdravstvo.

Slavu lekara svete Vrače, kao zvaničnu slavu, proglasila je 2007. godine Lekarska komora Srbije. Zaposleni u lazarevačkom Domu zdravlja, obeleži su u skladu sa tradicijom dan sećanja na zaštitnike lekarske profesije. Svojim kolegama direktor lazarevačkog Doma zdravlja Jovan Milojević poželeo uspeh u radu i istakao da u vreme kada je medicina napredovala, obaveza svih zdravstvenih radnika je da se nova dostignuća plasiraju ka svim ljudima u svrhu zdravijeg života.

Među gostima je bio i predsednik opštine Lazarevac Bojan Sinđelić koji je obećao da će lokalna vlast nastaviti i u budućnosti sa ulaganjima u zdravstvo. On je ovom prilikom svim zaposlenima i građanima čestitao slavu Svete vrače Kozmu i Damjana.

Slavi Doma zdravlja “Dr Đorđe Kovačević” pored zaposlenih prisustvovao je veliki broj predstavnika opštine Lazarevac, javnih preduzeća, institucija kulture i istaknutih pojedinaca.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA