Druga žrtva virusa КOVID-19 u Lajkovcu

Štab za vanredne situacije obaveštava javnost da je na teritoriji opštine Lajkovac potvrđen još jedan slučaj zaraze virusom COVID-19. Reč je osobi ženskog pola. Prema informacijama dobijenim od nadležnih ustanova preduzete su sve neophodne mere, kako za obolelu tako i za sve osobe sa kojima je bila u kontaktu i članove uže porodice.

Štab saopštava da je na teritoriji opštine Lajkovac zabeležen i drugi smrtni slučaj izazvan virusom COVID-19. Preminuo je muškarac M.P. 1936. godište.

Od početka pandemije, a zaključno sa današnjim danom, na teritoriji opštine Lajkovac ukupno je zabeleženo 24 slučaja oboljevanja od virusa COVID-19. Od ukupnog broja u našoj opštini preminule su dve osobe.

Štab za vanredne situacije opštine Lajkovac apeluje na sugrađane da bez preke potrebe ne izlaze iz svojih domova i da se pridržavaju svih mera koje je donela Vlada Republike Srbije. Takođe, molimo sugrađane ako primete simptome virusa COVID-19 da se bez odlaganja jave na broj telefona Opštinskog Кol centra 014/3431-120 ili na broj telefona Doma zdravlja Lajkovac 014/3431-124.

ŠTAB ZA VS OPŠTINE LAJКOVAC

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA