Drugi „Dance zone“ spektakl u Lazarevcu

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević u sali predsedništva primio je predstavnike Udruženja Kolus i Saveza sportova Lazarevac povodom najave drugog Međunarodnog festivala pod nazivom „Dance zone“ koji će se održati u nedelju u lazarevačkoj opštini u Sportsko rekreativnom centru „Kolubara“. Na ovom takmičenju učešće će uzeti oko 1400 takmičara iz Srbije i zemalja regiona.

U nedelju 27. marta u Sportsko-rekreativnom centru „Kolubara“ održaće se drugi Međunarodni festival „Dance zone“. Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević pozvao je građane naše opštine da prisustvuju ovom događaju koji je jako značajan i za sam Lazarevac. Učešće će uzeti oko 1400 takmičara iz Hrvatske, Rumunije, Makedonije, Crne Gore i Srbije.

Predsednica Udruženja Kolus Sandra Đurđević istakla je na konferenciji za medije da zbog pandemije korona virusa prošle godine nije održan festival. Predviđeno je da se defile svih plesnih grupa i takmičara održi u 15 časova i 30 minuta. Đurđević kaže da će se takmičenje održavati na dva stejdža, zbog velikog broja učesnika. Takmičari koji uđu u „Gala show“ od najboljih formacija grupa, parova i solista podeliće novčani fond od 2000 evra.

Posetioci će tokom trajanja festivala imati priliku da uživaju u vrhunskim plesnim performansima i koreografijama koji će prikazati najbolji igrači regiona.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA